Jouw zomervakantie in de Hoogte

In de tweede en derde week van de zomervakantie ligt speeltuin de Hoogte aan Zee. Je beleeft er twee weken strandplezier met zand, water en veel zomerse activiteiten. Van maandag t/m vrijdag kun je iedere dag meedoen aan spellen, workshops, sport of lekker luieren in de speeltuin. Kom zandkastelen bouwen, een petje pimpen, hoelahoepen, springkussen, waterglijbaan, capoeria en yoga. We zijn vol op bezig om samen met de vrijwilligers het programma op te stellen!

Datum & tijd
Maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli
Maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus

Adresgegevens
BSV De Hoogte
Borgwal 88
9716 GZ Groningen

Vooraf aanmelden is niet nodig
Deelname is alleen voor kinderen die wonen in de Hoogte. Bij deelname vragen we alle kinderen zich te registeren, met hun naam, adres en telefoonnummer van ouders. Voor sommige activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers. Vol is vol.

Programma

Het kan zijn dat het programma afwijkt van de activiteiten die worden uitgevoerd i.v.m. weer of andere omstandigheden.

Deelname aan de Hoogte aan Zee is op eigen risico. De begeleiding is in handen van beroepskrachten en speciaal getrainde vrijwilligers. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade aan kleding of goederen. EHBO is aanwezig.

Tijdens De Hoogte aan Zee worden foto’s en filmopnamen gemaakt.
Deze beelden worden gebruikt om te laten zien leuk het is om je als jongere in te zetten voor de speeltuin en hoe belangrijk het is voor kinderen om op leuke plekken te kunnen buiten spelen. Wil je niet dat jouw kind in beeld komt? Laat het weten aan een van de vrijwilligers weten! Voor sommige activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers.

De Hoogte aan Zee is een initiatief van Speeltuincentrale Groningen en komt tot stand in samenwerking tussen bsv de Hoogte, WIJ Korrewegwijk, Jantje Beton / NUSO en Gemeente Groningen.


To Top