Helden: je hebt ze in alle soorten en maten. Batman, Superwoman, maar ook oma, of een leraar kan een held zijn. Om kinderen te laten zien dat je zelf ook een held kunt worden organiseren wij de Superhelden editie van het Speelfestival. In de meivakantie zijn er gratis workshops en activiteiten waarin kinderen hun talenten kunnen ontdekken. In de speeltuinen van 7 verschillende Buurt- en Speeltuinverenigingen in Groningen kunnen kinderen terecht om spelenderwijs nieuwe dingen te leren. De kinderen kunnen onder begeleiding striptekenen, superhelden maskers maken, geschminkt worden, spelen en onderzoeken! 5 Speelfestivals zijn van 13.00 tot 16.00 uur en 2 zijn van 11:00 tot 16.00.

Meivakantie 2023
In de voorjaarsvakantie worden speeltuinen van BSV Helpman-Oost, BSV De Apenkooi (Vinkhuizen), BSV Paddepoel, BSV Selwerd, de Semmelstee (Corpus den Hoorn), BSV de Hoogte, BSV de Indische Buurt omgebouwd tot een superheldenparadijs, waar kinderen gratis kunnen meedoen met verschillende activiteiten. We beloven volop speelplezier met educatieve, creatieve en uitdagende activiteiten. De activiteiten zijn allemaal met oog op gezonde ontwikkeling van de kinderen. De Speelfestivals zijn op deze locaties van 13.00 tot 16.00 uur.

De Speelfestivals bij BSV Helpman-Oost, BSV Paddepoel, Corpus en Hoorn, BSV de Hoogte en BSV DIB beginnen om 13.00 en eindigen om 16.00 uur.


Bekijk de poster voor meer informatie:

To Top