Activiteiten

De activiteiten in speeltuinen of buurtaccommodaties zijn meestal gratis voor de leden van de Buurt- en Speeltuinvereniging. Huishoudens betalen jaarlijks lidmaatschapsgeld. Voor dat bedrag kunnen de bewoners van dat adres gebruik maken van de speeltuin en meedoen aan activiteiten in of rondom de accommodatie. Vanzelfsprekend zijn ook niet-leden tegen een kleine vergoeding welkom bij activiteiten.

Onze speeltuinen zijn dagelijks geopend, meestal is er vanaf 09.30 uur toezicht door een beheerder of vrijwilliger en is het speeltuingebouw ook ’s avonds geopend. Onze activiteiten zijn in de eerste plaats gericht op het spelende kind van 6 tot 12 jaar. Maar we hebben ook een programma voor mensen van alle leeftijden, van 0 tot 80 jaar. Bovendien vinden veel verenigingen, clubjes en cursussen onderdak bij de speeltuinen.

In de vakantieperiodes (krokus-mei-zomer-herfst) vinden er meestal extra activiteiten plaats voor de jeugd. Dit doen we in samenwerking met de jeugdwerkers van de WIJ-teams. Meer weten over openingstijden of activiteiten van een bepaalde speeltuin? Neem dan contact op met de mensen achter die speeltuin. De contactgegevens vindt u hier.

To Top