Welkom!

Welkom op de website van Speeltuincentrale Groningen. Hier vind je alle actualiteiten over de bij ons aangesloten Buurt- en Speeltuinverenigingen, Speelfestivals en verdere nieuwtjes.

2022 was het eerste jaar waarin de Speeltuincentrale in alle schoolvakanties (behalve de kerstvakantie) Speelfestivals heeft georganiseerd. Speelfestivals zijn er voor kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie kunnen. Dit jaar gaan we op vrolijke voet weer verder met het organiseren van gratis workshops, activiteiten en speelplezier. Bekijk onze Facebookpagina voor de foto’s van vorig jaar. Hou de website in de gaten voor updates!

     

Help ons met uw ’troep’!

Het thema van het Speelfestival in de voorjaarsvakantie vakantie is ‘de uitvinders’. Een week vol avonturen waarin kinderen hun talenten kunnen ontdekken. Spelenderwijs leren kinderen zich in nieuwe dingen verdiepen door middel van gratis workshops en activiteiten. Met de jonge creatieveling gaan we mini robots maken. Ja, echte robots! Hiervoor kunnen we uw hulp goed […]

Lees verder

De beste wensen voor 2023!

Van 23-12-2022 tot 09-01-2023 is ons kantoor gesloten in verband met de kerstvakantie. Op mails die binnenkomen op info@speeltuinengroningen.nl zullen we spoedig na de vakantie reageren. We wensen iedereen warme dagen en een gezond 2023! 

Lees verder

Regeling maatschappelijke organisaties

Vanuit het gemeentelijke Hulppakket Energiekosten voor burgers en maatschappelijke organisaties kun je nu een tijdelijke subsidie aanvragen voor financiële ondersteuning voor de sterk gestegen energieprijzen. Waarom deze regeling? De gemeente wil financiële ondersteuning bieden aan maatschappelijke organisaties die als gevolg van de sterk gestegen energieprijzen hun activiteiten niet goed of helemaal niet meer kunnen uitvoeren. […]

Lees verder
To Top